Rinus het Ros

 

Op een dag werd Loeviera gevraagd als illustrator voor een Schoolagenda! Samen met het team van School Agenda Hippique kwam Rinus het Ros op papier! En ieder jaar verzon Loeviera er een vriendje of vriendinnetje bij! En wat zo leuk is, Rinus het Ros is nu samen met Streep de Beer, Zeeb de Zebra en Kareltje ook als knuffel op onze webwinkel verkrijgbaar!

Dit grappige oranje paard is de mascotte van de School Agenda Hippique! Door de hele agenda heen vind je cartoons van Rinus en zijn vrienden. Rinus en zijn vrienden weten veel van paarden en geven op elke pagina leuke tips over van alles en nog wat. In deze school agenda kun je een logboek bijhouden van de week; Heb je les gehad, ben je op concours geweest, hoe ging het allemaal? Ook staat er behalve een cijferlijst een winstpuntenlijst in, je kunt dus ook bijhouden hoe je wedstrijden zijn gegaan. Je kunt zelf foto’s in je agenda plakken en je krijgt heel veel leuke tips en uitleg over allerlei verschillende onderwerpen. Daarnaast kun je ook verschillende prijzen winnen, zoals een kledingpakket van ANKY!

Net als Streep de Beer, Zeeb de zebra en Kareltje, is Rinus het Ros ook als knuffel en sleutelhanger verkrijgbaar.
Deze knuffelversie van de vriendjes is gebreid in Afrika door de Kenana Knitters en hiermee worden arme plattelandsvrouwen aan een inkomen geholpen. 

Loeviera wenst  jou HEEL VEEL plezier met je Rinus spulletjes en heel veel plezier en succes dit schooljaar!

     

   

 

Sorteer op
 • Rinus het Ros knuffel
  Rinus het Ros knuffel

  Gebreide knuffel van Rinus: 40 cm.
  Handgemaakt in Afrika door de Kenana Knitters. Voor de kleuren van de wol in de knuffel, zijn diverse ingredienten gebruikt, zoals verschillende bloemen en wortelsoorten.

  € 29,95
 • Schoolagenda Hippique
  Schoolagenda Hippique

  De schoolagenda Hippique voor het jaar 2015-2016 staat bomvol met paarden en paardensport.
  Ook vind je in deze ringband een velletje paardenstickers, een etui aan de achterkant voor losse kaarten en plaatjes en een los…

 • Rinus het Ros sleutelhanger
  Rinus het Ros sleutelhanger

  Gebreide leuke sleutelhanger van Rinus.
  Handgemaakt door de Kenana Knitters, in Afrika.

  € 9,95
© 2010 - 2024 Loeviera - art design en educatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel