Winactie Indoor Brabant

[Inschrijving Gesloten] Wie wil jij op een bijzondere manier verrassen?

Sommige mensen verdienen een extraatje, een duwtje in de rug, een hart onder de riem, of gewoon een blijk van waardering, omdat ze een moeilijke tijd achter de rug hebben of zo hard moeten werken dat ze nooit tijd of geld hebben voor iets extra's. 
Ken jij zo iemand?

Grijp nu je kans!

Verwen diegene met een gratis portret van zijn of haar favoriete dier!

Wat moet je doen om te winnen:

Like de facebookpagina van Loeviera, schrijf in je reactie of per mail waarom jouw vriend of vriendin een portret van haar favoriete paard verdient en deel de foto!

De winnaar/winnares wordt uitgenodigd in onze stand tijdens Indoor Brabant 2014 om zijn of haar foto te brengen en uiteraard het glas te heffen!

Wat zijn er veel reacties gekomen op de winactie! Dat maakte het erg lastig om een winnaar te kiezen, maar toch is het gelukt. Richard Reurings deed mee aan de actie voor zijn vriendin Anne Lenselink. Ik was erg onder de indruk van zijn verhaal, en Anne verdient zeker een leuk extraatje.

We ontmoette elkaar op Indoor Brabant waar we hebben afgesproken dat ik een dubbelportret zou maken van twee van haar knappe paarden Disaronno en Cool Spirit.

Cool SpiritDisaronno

 

Binnenkort verschijnt er op deze pagina een update van het portret. Houd deze pagina dus in de gaten om het proces te volgen.

 

Gefeliciteerd Richard Reurings en Anne Lenselink!

Richard Reurings, Anne Lenselink
© 2010 - 2024 Loeviera - art design en educatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel