Masters of LXRY 2013

       

       

      

Fine Oak en Loeviera zijn uitgenodigd bij THE MARKET, tijdens de Masters of LXRY 12-16 december 2013

Masters of LXRY is een exclusieve, toonaangevende lifestyle beurs. Het is een uniek evenement waar de top van de nationale en internationale luxe-industrie bijeenkomt om de mooiste en meest exclusieve producten en diensten te presenteren. Daarnaast zijn er vele modeshows, optredens, launches en culinaire attracties.

Trots mogen we vermelden dat we wederom zijn uitgenodigd om te exposeren met onze kunst en design. 
Vakmanschap is meesterschap! 
Dat willen we graag laten zien met onze demonstraties, waarbij u als publiek wordt uitgenodigd om een rol te spelen in het tot stand komen van het kunstwerk of designproduct!

Bouwen en Verbeelden. Architectuur en Schilderkunst.
Een gedeelde passie en liefde voor het vak brengt twee werelden bij elkaar.
De prikkelende geur olieverf op linnen vermengt zich met het kruidige aroma van bewerkt eikenhout. De stand bezoeken op Masters of LXRY van Fine Oak en Loeviera is een ware beleving!

U kunt genieten van vakmanschap op hoog niveau. Hans Boll en José Loeviera laten u zien hoe je een schilderij opbouwt of een houtverbinding vakkundig in elkaar zet. Wij dagen u uit om met Master Hans Boll het gereedschap zelf ter hand te nemen en uit te proberen. Kunstenares Loeviera combineert architectuur en portret op doek en nodigt u uit om te poseren of zelf het penseel te hanteren!

Hans Boll : De voorliefde voor de producten die ik maak, zijn al van jongsaf ontstaan. 
Fine –Oak biedt vakwerk, kwaliteit en service om een eiken gebouw naar uw wensen te realiseren. Poolhouses, buitenkeukens, paardenstallen, een overdekt terras; een eerlijk advies en klantgerichte service staan bij Fine-Oak hoog in het vaandel.

José Loeviera: Als professioneel portretschilder en kunstenares, schilder ik karaktervolle dynamische portretten in opdracht en vrij werk in abstract figuratieve stijl. Daarnaast geef ik masterclasses en trainingen. Als ontwerper en illustrator, organiseer ik evenementen op het gebied van kunst, sport en het bedrijfsleven, waarbij de galerie gebruikt wordt als thuisbasis.

© 2010 - 2024 Loeviera - art design en educatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel