ArtBusinessTour

Loeviera is founder van de ArtBusinessTour, met als thuisbasis de Kuiperhoeve, gevestigd aan de pittoreske VVV-fiets en wandelroute aan de rivier De Giessen in de Alblasserwaard. 

De ArtBusinessTour is een samenwerking tussen Loeviera, bedrijven en gerenommeerde kunstenaars.
Ter promotie wordt deelgenomen aan unieke externe evenementen, waarbij 
door kunstenaars origineel beschilderde sculpturen prominent geëxposeerd worden.
De ArtBusinessTour is een innovatief concept, waarbij de essentie is:
Kunst verbinden met het bedrijfsleven door middel van
 profileringsprojecten voor bedrijven waardoor voor kunstenaars en bedrijven exposure en naamsbekendheid wordt gegenereerd.

De sculpturen worden door Loeviera ontworpen en geproduceerd, met  wisselende thema’s, gebaseerd op locatie, sport, bedrijf of evenement. De sculpturen worden daarna beschilderd als vrij werk of in opdracht volgens de huisstijl van de opdrachtgever.

De sculpturen kunnen los vanuit de galerie worden verhuurd, aangekocht of beide, in combinatie met een promotiecampagne.
Het sculptuur van de opdrachtgever wordt dan online en offline gepresenteerd in de landelijke en internationale media campagne van Loeviera. In overleg wordt uw bedrijf of instelling gepresenteerd op evenementen van partners van de ArtBusinessTour zoals Jumping Amsterdam, Hiswa te Water, Concert Hippique, Autosalon,What women wants Next, etc.Dit kan op verschillende manieren.


Nieuwsgierig geworden? 
Bezoek ons in de galerie of neem contact met ons op voor meer informatie, de koffie staat klaar!

 

 

 

© 2010 - 2024 Loeviera - art design en educatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel