Stichting Arsmusica- José Loeve schildert live bij concert Ars Musica Haastrecht

Workshop en concert met als thema 'Impressionisme'

 Patrick van der Linden

Op 22 mei 2010 vindt in de Hervormde Kerk van Haastrecht, Kerkstraat 1, een bijzondere uitvoering  plaats door de Koorschool, het Meisjeskoor en een Strijkkwartet van de stichting Ars Musica.

Het thema van deze avond zal zijn 'Impressionisme in muziek en schilderkunst'. De artistieke leiding is in handen van dirigenten Arjen J.A. Uitbeijerse en Marjon van der Linden. Het orgel wordt bespeeld door Gerben Budding en de pianist van deze avond is Patrick van der Linden.

Arjen J.A. Uitbeijerse

Het bijzondere aan deze activiteit is dat muziek en schilderkunst worden gecombineerd. In de middag voorafgaand aan het concert zal er een workshop schilderen plaatsvinden, waarbij kinderen en jonge mensen zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Deze workshop zal staan onder leiding van kunstschilder José Loeve. De drie beste kunstwerken zullen 's avonds worden gepresenteerd. Verder zal José Loeve tijdens het concert live op de muziek schilderen, waarbij ze het publiek, en met name de kinderen, zal betrekken.

De workshop kost € 10 per persoon. Degenen die meedoen aan de workshop mogen 's avonds met korting het concert bezoeken.Geef je op voor de workshop via onderstaande link. Dit kan tot en met 15 mei 2010. Na opgave krijg je te horen hoe laat je bent ingedeeld.

http://www.stichtingarsmusica.nl/impressionisme.html


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Loeviera - art design en educatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel