CHIO Rotterdam nieuwsbrief 2014

     

In 2014 vond de 66e editie plaats van het CHIO Rotterdam. Vijf dagen hippische topsport en hospitality met 5 sterren. Ook Loeviera was hierbij aanwezig, met een expositie van paardenschilderijen, beelden en een bijzondere tentoonstelling van kunstbanken. Deze unieke kunstbanken met de werktitel 'Bolderbank' waren te zien op het entree terrein. Door jong en oud werd er dankbaar gebruik van gemaakt om even bij te komen of lekker te genieten.

Speciaal voor de expositie ontwikkelde Loeviera een Kunstbank voor de het CHIO Rotterdam. De belangrijkste elementen als horeca, haven en horses waren de inspiratiebron voor het ontwerp. Tijdens het evenement werd de CHIO bolderbank live door José beschilderd, waarbij de op dat moment aanwezige kinderen onder begeleiding ook even de kwast mochten hanteren.

Inmiddels is bekend dat het CHIO de bank heeft aangekocht. De kunstbank krijgt een mooi plekje in de entree van de Grandstand, het meeting en congresgebouw van het CHIO.Wilt u ook zo’nbeschilderde kunstbank in uw entree ruimte of voor op het terras, aan de kade of in het park? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@loeviera.nl. Lees meer op de CHIO nieuwspagina.

© 2010 - 2024 Loeviera - art design en educatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel