ArtBusinessTour Jumping Amsterdam 2014

Jumping Amsterdam staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze hoofdstad is eind januari weer gastheer van de mondiale top uit de dressuur- en springsport.

Het exclusieve PC Hooftstraat Paviljoen opJumping Amsterdam staat ook dit jaar weer in het teken van kunst en glamour, luxe en lifestyle. Loeviera en Fine Oak zorgen samen weer voor geweldige standhouders! Grootstedelijke allure ontmoet de warme chique van het landelijk wonen. Tijdens de happening komen de nieuwste trends uit het luxe segment aan bod:

Kleurrijke schilderijen en unieke beelden, prachtige opstellingen van buitenkeukens en design, bubbelbaden en vloeren, verlichting en wandbekleding, worden tentoongesteld in het intieme interieurplaza, naast hippe gadgets, muziekinstrumenten, schitterende sieraden en excusieve outdoormode bij standhouders zoals All About Wine, Barst B.V., Chaps Bootfashion & more, Dragt Outdoor, Atelier Loeviera en Fine Oak.

De 55 ste editie van Jumping Amsterdam 2014 was een groot succes!
De standhouders kregen veel aandacht van het publiek en er werd weer lekker verkocht!

Loeviera verkocht meer dan de helft van de aanwezige Amsterdammertjes en ook een aantal schilderijen gingen naar een nieuwe eigenaar!

     


We zijn trots dat de sculpturen zelfs verkocht werden aan prominenten uit de sport, o.a. Tommie Visser, Lotje Schoots, Vincent Voorn en Stal Van Uytert. DeAmsterdammertjes zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het PC HooftstraatPaviljoen van Jumping Amsterdam! 
De ArtBusinessTour gaat  weer op stap met Atelier Loeviera en presenteert de bekende sculpturen tijdens Indoor Brabant 2014 in het inmiddels befaamde PC Hooftstraat Paviljoen.. Een vleugje Amsterdam in combinatie met Brabantse gezelligheid, dat moet een succes worden! Dus als u nog een Amsterdammertje wilt bemachtigen, de laatsten zijn nu te zien en te koop in de BrabantHallen Den Bosch,tijdens Indoor Brabant, 20- 23 maart 2014, hartelijk welkom!

Jumping Amsterdam 2014

Ook dit jaar organiseert Loeviera weer een expositie met levensgrote Kunstpaarden en een nieuwe limited serie ‘Jumping Amsterdammertjes’, beschilderd door nieuwe kunstenaars in het illustere gezelschap van een nieuw design:‘Het Hilversummertje’

www.artbusinesstour.eu

Alle sculpturen zijn € 698,- per stuk en ook vooraf te bestellen via info@loeviera.nl

Want wat is Jumping Amsterdam zonder de NOS STUDIO SPORT en wat is STUDIO SPORT zonder de beroemde Televisietoren van Hilversum?José Loeviera ontwierp op basis van dit thema een nieuwe sokkel met een knipoog naar de Media.
Alle sculpturen zijn weer beschilderd door verschillende bekende kunstenaars:

De ArtBusinessTour is een innovatief kunstconcept voor kunstenaars en bedrijven.

Menno Baars, Marion Bakker, Monique Boutens, Ansjel van Brakel, Josette Caelen, Antoinette van Herpen, Emmie Kaas, José Loeviera, Anneke Janszen, Mirthe Kolkman, Ninon van der Sande, Jacques Tange, Yvon van Wordragen, Xena en anderen.

 

 

© 2010 - 2024 Loeviera - art design en educatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel