Nina Vitiuk

Onweerstaanbaar en glamoreus!

Een Nina Vitiuk sieraad  als geschenk, is meer dan het delen van waarde alleen! Laat je verleiden door flonkerende edelstenen en de schittering van Swarovski kristal! Handgemaakte juwelen en accessoires van de befaamde ontwerpster Nina Vitiuk zijn een ware beleving!

Nina Vitiuk

Nina Vitiuk is een inmiddels internationaal ontwerpster uit Ukraine, die de beste edelstenen weet te componeren tot een adembenemend sieraad. De juwelen, die getuigen van harmonie en perfectie, worden geroemd op internationale vakbeurzen en vinden hun weg naar Kiev, Moskou, Londen, Berlijn, Chicago en Tokyo. Elk sieraad  is door Nina exclusief met engelen geduld handmatig vervaardigd en  stuk voor stuk uniek. Nina Vitiuk behaalde met haar perfectionistiche techniek en kunstzinnige ontwerpen, verschillende prijzen op internationale vakbeurzen en is een 'rising star' in de wereld van luxury en lifestyle. In de garderobe van verschillende koningshuizen zijn zelfs enkele stukken uit de collectie van Nina Vitiuk gesignaleerd.

Loeviera

Loeviera werd verliefd op het prachtige sprookjesachtige ontwerp en de overgeleverde techniek uit de tijd van de Tsarina's en Sultans.
Vanwege de perfecte combinatie van de verschillende kunstdisciplines, vertegenwoordigt Loeviera naast haar eigen kunst, ook het exclusieve merk Nina Vitiuk in Nederland en Europa en brengt dit uitsluitend op de markt tijdens beurzen en evenementen in het hogere segment. 

 

© 2010 - 2024 Loeviera - art design en educatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel